Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Soedan

Onroerend goed te koop in Soedan
Soedan is een Afrikaanse staat. Het grenst aan Egypte in het noorden, met de Rode Zee in het noordoosten, met Eritrea en Ethiopië in het oosten, met Zuid-Sudan in het zuiden, met de Centraal-Afrikaanse Republiek in het zuiden. westen, met Tsjaad naar het westen en Libië naar het noordwesten.
De hoofdstad is Khartoem.
Soedan is een staat in ernstige moeilijkheden omdat het geplaagd werd door burgeroorlogen in de 20e eeuw. De economische situatie is verslechterd, ondanks de sancties van de Verenigde Staten.
De bouw- en vastgoedsector is een van de weinige die bijdraagt ​​aan de verbetering van het BBP van Soedan.
Ondanks de ingewikkelde periode en de economische crisis, blijft de hoofdstad Khartoem nog steeds exorbitante prijzen van te koop aangeboden panden in Sudan zien, zelfs de grondprijzen in de centrale gebieden van Khartoum zijn hoog.
Het lijdt geen twijfel dat het op dit moment niet raadzaam is om Soedan te bezoeken, maar voor de roekelozen die nog steeds denken dat ze zaken kunnen doen door te investeren in onroerend goed te koop in Soedan, kunnen we u op verschillende locaties adviseren.
Zeker, de hoofdstad Khartoum kan de beste huizen te koop aanbieden in Soedan, beide omdat het aan de oevers van de rivier de Nijl ligt en omdat het de stad is die meer alternatieven en infrastructuur kan bieden.
De beste wijk om onroerend goed te koop te zoeken is zeker Bahri in het noorden van de hoofdstad.
Een andere interessante plaats is Port Sudan, levendig en commercieel dankzij de haven.
Aan de overkant van de rivier de Nijl vlak voor Khartoem zien we Omdurman die niet het aantal te koop aangeboden panden van de hoofdstad heeft, maar die zeker interessante investeringsmogelijkheden kan bieden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Midtown Projects & Development Toonaangevende vastgoedmarketing in Soedan en het Midden-Oosten Het project bestaat uit land + mezzanine + 7 verdiepi...
Cod. 34172

Verkoop Gebouw, Soedan, Khartoum, Khartoum, Khartoum 3, Victoria st

709,975.15EUR
Verkoop
Gebouw

560 m²
Gebouw 4 verdieping, 4 appartementen, half appartement in de top, ongeveer 20 kamers, 8 badkamers, 4 keukens, enkele grond, 3 open locaties, 7 minu...
Verkoop Lands Madinah pivotal en Dream (certificaat van onderzoek) maten en verschillende prijzen geschikt zijn rechtstreeks bij de eigenaar. Telefoon...
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2022 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB